Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Tuesday, October 12, 2010

Photo Manipulation

haish, aku dah wat aktiviti outdoor lak! walaoooo. exam dah terlalu hampir shafiq, jgn camnie. arghhh, ikutkan hati,badan merana, tahlah, nway, aku nak upload photo yg aku snap mengikut kreativiti n imaginasi aku, korang comparekan yerk, non editing n editing, check it out, nak exam dah nie, berpeluh2 baca buku.




hahhhh, dua2 nie belum edit, pabila dah bawak masuk photoshop hasilnya








jeng jeng jeng






nie lah yang mampu aku buat, banyak lagi nak diexplore, cukuplah, pas habis exam, aku akan pastikan blog aku nie penuh dengan pic2 yang menawan hati, story in picture will be coming back dude, wait me, xlama, 2bulan sahaja, aku nak fokus 4 my exam, hidup mati aku, nie sume akan menyusul lepas tue, ingat semua,
imaginasi mengatasi realiti, aku sayang korang sume,sayang sangat2, thx coz sudi tgk blog aku,
pasnie insyallah, aku akan share tutorial dgn korang yang tersayang, mudah, sangat mudah nak wat sume nie,
g godek adobe photoshop cs4, biasakan diri dgn interface, insyallah, aku akan bagi sume yang aku ada, juz untuk korang sume, bye, i'll coming back. promise..

Feel tak?

4 comments:

mrs.irwan 2 be said...

nie gambar amik ptg td ea?

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

aik, camne akak tau ? hairan. huhuhu.
nampak ke?

hacimun said...

ha..baguihh!!!

mrs.irwan 2 be said...

well..akak sentiasa berada di mana2..ahakzzz