Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, October 22, 2010

Jom belajar Hack Modem, hehehe :)

aduhai, aku dah bosan lah nak download, baru2 nie, aku dapat tarik habis, hehehe, bayangkan file 700mb aku dapat download kurang daripada 5minit. :) believe it? hahahaha. korang xcaye ke? meh aku tunjuk. hahaha, para hackers2 di luar sane, good luck :) keep searching!!!


Feel tak?

2 comments:

Miza Yusof said...

hamboih! macam mana nak hack ni. ada baik and buruknya kalau hack ni. hihi

yang pastinya miza tak pandai hack. lalala ~!!

Anonymous said...

trikk koe ne dhh lapok la dehh bknnya ssh gna "CE" je nak kc lajuuu...

adikk aq pun ble bwt dgn klajuan mcm 2..