Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, October 22, 2010

130 Tan Ganja Dibakar

Wahh, aku sesaja baca global news, sat lagi jalan punya jalan terjumpa satu artikel yang agak menarik,hehehe, gila tak gila, 130 tan ganja dibakar kat mexico, huhhh, gila r, bape banyak weed kat sane ea ada? ada ladang ape? Diorang guna pertanian moden agaknya smpai leh tanam dasat macam tue sekali, huhh, kalau lah kat Malaysia, sawah-padi digantikan dgn weed, agak-agak korang lah kan, ape ea jadik? haahaha, nak article lanjut? meh usha click sinie, gila r, agaknya askar yang bakar weed nie, dah stim kan bau asapnya, hahahahahaha.

gila r,huh, tebal-tebal. 
nie lah pineapple express :)

Feel tak?

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia banyaknya ganja....

Anna Boleyn said...

banyak gila ganja! mesti ada yang seludup masuk kocek seluar sikit kan. hhee

Anna Boleyn said...

hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest!

Tomato Gurl's Life said...

wow byknya 130 tan!