Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Thursday, October 21, 2010

Baby

Saje2 nak share, hahaha, tahlah, aku dari dulu suka baby, tak tau lah nape, rasanya koleksi baby aku banyak gila, nak share pic ngan Nadia, hehehe, jom!!

Feel tak?

5 comments:

Anna Boleyn said...

eheh laki ni nmpk jek rock tp naluri penyayang tu kalah pompuan. :)

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hahahaha, mane adalah,
saya seorang yang amat penyayang,
maksud nama saya dalam islam pun dah membawa maksud penyayang. :P ehem2

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

senyap lak baby tu ngan b ~ pelik2 , mesti syg kc dia gula2 pastu baru dia nak syg dukong dia kan .. tau dah :P

Miza Yusof said...

tahniah. boleh jadi bapak mithali ni. hihihi