Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Tuesday, November 2, 2010

Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London






Assalamualaikum teman, pembuka bicara, 
Salam dihulur tiada sempadan,
Marilah rakan,marilah semua,
Meriahkan bersama contest perantauan.

Malaysia kita aman harmoni,
Budaya tersohor,serata alam,
Pabila bijak membawa diri,
Tidaklah kita hanyut tenggelam.

Jauh London beribu batu,
Jauh lagi rumah aku,
Mengapa Jelly menjadi beku?
Kerana berjumpa si Ray kayu!!.

Dari Manchester pergi Hoddesdon,
Berjumpa dengan Usop Sontorian,
Harap Maaf Harap Ampun,
Pantun ini jenaka gurauan.

p/s:jgn marah yerk cik jelly

                                                                hahahaha.

salam kengkawan, today aku nak masuk contest sahabat yang jauh beribu batu dengan Malaysia,
nama dia JellyBeku@Noks@dia. Seorang student di London n amek part time keje yang asyik
hari2 nak jumpa client memanjang n paling syiok dia guna ringtone lagu leona lewis, awww. hahaahah, nway, blog dia simple, eventhought dia baru dalam dunia blogger,tapi dari segi tulisan,blog,layout, sume dah macam lame berkecimpung dalam dunia blog nie.nway, korang click cnie kalau nak masuk blog dia nie, contest nye n hadiah2 yg ditawarkan dimport dari
London Bridge :P.bye.bye.



CONTEST JELLY BEKU BERMULA SEKARANG 
(Bunga api dan mercun meletup letup)

Cam mana nak join?
1. Mesti Jadi follower blog http://jelly-beku.blogspot.com/
2. Ambik poster tu pas tuh letak kat blog u all (Jangan remove sampai contest nie tamat)
3. Buat satu post yang bertajuk "Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London". Post tu mesti dalam BI atau BM jer. The post must be paling kurang 8 patah perkataan. (noks minta sikit jer)
4. Post tu mesti di link kan dengan blog Jelly Beku 


Biler tarikh tutup and result?
Tarikh tutup is on the 10th of NOV jam 12 am (UK time)
dan result akan diumumkan 2 hari selepas tarikh tutup

Sistem pengadilan
Jelly Beku akan menjadi pengadil and akan menilai post yang u all
letak kat blog u all. Post tu boleh yang lucu,bosan,boring,
marah, or whatever!!!!!

Contoh
 "Join lah contest jelly beku..kesian dier x de org nak join"
"Untuk hidup yang lebih aman dan damai join lah contest jelly beku"
"Hidup dijamin lebih bahagia dengan menyertai contest jelly beku"

Hadiahnya
3 pemenang yang wat post paling kretif + menarik atau aper2 jer lah yang noks raser best akan menerima MP3/camera case exclusively from London




Nie lah hadiah nyer. Setiap pemenang akan menerima satu daripada case tersebut



.

Feel tak?

5 comments:

cik helena said...

HADIAH DARI LONDON WOW WOW!

nurkaloi said...

weewitt....gud luck yepp...

Jelly Beku said...

noks dah cek..nantikan resultnya okeyy ;)

Jelly Beku said...

noks dah cek..nantikan resultnya okeyy ;)

Miza Yusof said...

good luck :)