Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Thursday, October 21, 2010

Facebook Melalaikan

argh, aku betul2 dilalaikan Facebook, satu keje aku tak wat kalau mengadap facebook, hahahaha, finally, i make a rite desicion, deactive facebook for a moment, i need to concerntrate for my final exm, ada facebook, satu buku tak sentuh, nanti aku dah tua, bkn facebook nak bagi aku makan, ye tak? hahaha, dis saturday i need to go Johor Corp HQ, hahaha,nak wat maintainance desktop kat sane, xdlah byk sgt komputer, adalah dalam 1200++ bijik desktop, hahahaha, Alhamdulillah, rezeki datang lagi, betul lah, kalau kita amalkan solat dhuha pagi2, rezeki macam ape dibukaknya tuhan, tak caye? korang trylah sendirik, nak cont my study, enough!!
internet perlu dilimitkan. :) salam semua.

Feel tak?

6 comments:

Anna Boleyn said...

nasib baik den bukan facebooker tegar. tak bape gemar fb. tak tau lah nape.

beLLa said...

agree! kalau melayan je fb neh, 1 kje pon xsiap tau.

btw, thanx folo ;)

cHaN said...

sy sokong! FB mmg melalaikan.

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hahaha, tue lah pasal, satu ape xboleh kalau dok ngadap facebook. haish, kene ada usaha sendirik nak lawan nafsu berfacebook kan.

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

ehem2. cik chan ada lah! hahahahaha. jom closed facebook!!!

nurkaloi said...

erkkk...tertepek kat muke aku skali....memang tak leyh wat keje layan si fb nie....lagha...astaghh...