Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, October 15, 2010

Sayu+Sedih+Pilu

Kenapalah emosi aku terganggu sangat-sangat, dah 3 hari, langsung xd mood, aku dah nak mati ke :(
kenapa lah ek, blur lah, xd pape masalah pun, sedih tetiba, xd sorang pun yg perasan, kalau ada pape jadik kat aku, aku harap korang leh refer blog nie, banyak rasanya ilmu aku dah share, so leh amalkan, sesungguhnya semua yang berlaku ada hikmahnya, wallahualam.


Feel tak?

2 comments:

hacimun said...

ehh awat nehh??nak datang bulann kot.bersedia2 lah ap yg patut yer hihi

kheeyu tohid said...

i've got da same problem wit u...sabar lah,,ini semua dugaan Allah..banyak2 kan ibadah....Al-Quran jgn lupa...