Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Thursday, October 21, 2010

Freemason?

Haish, macam-macam citer aku dengar tentang freemason nie, kenkadang dengar kengkawan cite, salam tangan ada cara lah, ada level dalam persatuan nie, obama freemason lah, yassir arafat freemason sume, ok fine, pada aku, penting ke sume tue? sedangkan akidah kita pun compang camping, nak sebok-sebok amek tau pasal fitnah terbesar nie, semut kat seberang sungai nampak, gajah depan mata terang-terang xnampak, huhu, nway, pada aku lah, pendapat daripada diri aku sendiri, benda nie memang kita kene amek tau n kene ada knowledge coz if kita takde sume tue, senang-senang kita sume kene tipu kan, tapi masalahnya skang, ramai org bercerita juz nak org mengagumi ilmu-ilmu yg dia ada ttg illimuniti,freemason sume, come on lah dude, kenkadang time tgh blogwalking, aku ada gak terbaca, post-post juz yang nak menarik traffic about freemason sume nie, perlu ke? nway, tue pendapat diri aku yg memang xcukup berilmu lagi, hahh, nie aku nak share, movie yang aku tgk baru-baru nie, kalau korang belum terbuka mata lagi about freemason nie, plz, layanlah movie nie, merungkap banyak rahsia yang tersirat, even ape pun jadi, percaya n yakinlah, kuasa yang paling besar, ada kat atas tue, bukan antara kita-kita nie, perancangan terbaik hanya daripadanya, enjoy movie nie,



movie nie leh jelaskan kat korang sume,camne muslihat n rancangan yang direncanakan. insyallah, cukuplah, already 4a.m banyak lagi keje aku nak settlekan, salam sume :)
nah click cnie kalau nak download, ada 8 file, korang wajib ada winrar, download 8-8 file than juz extract all of them, nak subtitle lak? leceh tol lah, hahaha nah click nie, after compress file, letak file .srt nie kat dalam folder yang ada file video yang korang extractkan and rename balik file nie sebijik cam nama file video cume extendkan .srt kat blakang, enjoy!~~~

Feel tak?

0 comments: