Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Pengembaraan sudah bermula

Sebuah perjalanan yang penuh dengan onak duri dinukilankan di dalam ini

Sunyiku tuhan sahaja tahu

Dalam kita mengejar impian, adakalanya kita tersasar, betulkan niat dan belajarlah dari kesilapan

Buat sehingga berjaya

Pengalaman pasti akan mendewasakan kita, jangan pernah mengalah, orang berjaya belajar daripada kesilapan

Manisnya sebuah kejayaan

Sebelum kita merasa kemanisan sesuatu, belajarlah merasai pahit. Asam garam sebuah kehidupan

Kebahagian dunia dan akhirat

Senyuman ini tidak akan kekal lama, bila dihujung nanti, hanya amalan menjadi pengganti. Wallahualam

Sunday, April 10, 2011

Glory Day

Assalamualaikum. :)

Wah, dis is my 1st post at April, penat jerih aku selama last 3 month nie sangat berbaloi.di maki hamun dengan passenger, berlari2 kejar xnak terlepas train, balik umah malam-malam sume, sume mendapat balasan yang setimpal, tuhankan maha adil ye tak.. :) hahaha, nak tau ape yg bestnya?? emmm, emmm,, emmm, yeah!! aku dapat naik pangkat! syukur alhamdulillah, sekejap jerk, 3bulan keje, now im being 1 of ERL big family, rasa amat bertuah sangat, ada 6 orang yang berjaya untuk kenaikan pangkat nie, so, terpaksalah masuk training selama sebulan, in my opinion, ERL merupakan sebuah company yang sangat2 kukuh, segalanya dilakukan secara sistematik, for dis early 6 month, we all still in practical, so, gaji xdlah besar sgt, but!~~ after 6 month, meletop2. hahaha, aku target next year aku nak beli vios!! by hook viosssss.. insyallah.. so, meh tgk pic2 kitaorang masuk training macam zaman2 sekolah dulu.. mempersembahkan!!!

dalam meeting room, macam2 perangai budak2 nie.
3orang jejaka yg dapat nek pangkat!


pemanis our company
yg tengah tue bukan aku tau
yeah!! nama kitaorang dekat2 sama jerk :P



saje letak gambar nie, bagi orang tue sakit ati :P                        
Nie lah serba sedikit gambar yang aku leh upload. handsome gak rupanya aku kan :p ops..
untuk para stalker yg ntah dari mana ntah terutamanya daripada yennapoya, sape cakap aku xleh berjaya..
lecturer, tue impian aku.. 3month i still can stand by myself... after 3 year, tengok ape jadik. :)
insyallah, semoga segala matlamat aku, menjadi kenyataan.. thx semua.