Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, December 10, 2010

Contest Mata Menawan

Wah, senanya kan, mata aku memang menggoda. hahahaa, ada sorang dak itam nie kan.. nie blog dia, tekan www.fazye-sweetsour.blogspot.com tetiba terkeluar lak pic mata yang konon-konon menawan dalm blog nie, lahh,, rupanya dia masuk contest(asal ayat aku cam kelam kabut nie). argh,, ok2. serius..

Assalamualaikum, Cik Farah, dis is 1st time i check ur blog.. So, sebagai tanda menyupport sahabat-sahabat blog yg ada kat Malaysia nie, saya pun teringin nak join Contest nie, hehehe, xkesahlah menang ke kalah ke, yg penting dapat memeriahkan lagi penyertaan dari Cik Farah kita nie hah!!. Pas godek punya godek, saya memilih pic nie untuk dipertaruhkan! ahahaha, jom, check it out!

Contest ni mudah jer .. as easy as 1 .. 2 ... 3 ...
  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner[gambarsayaygtakmenawan tu] kat side bar & masukkan link n3 ini
  • selepas tu ... letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri farah ni 
senang kan ? nama pun contest pertama laman blog farah ne ... 
syarat-syarat penyertaan ialah :
  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
  • tarikh tutup : 10 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe 
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori :d

so. satu perenggan ea mengapa mata saya menawan? hehehe, lame x nulis karangan nie. 

sungguh menawan
          Okey, jangan gelak!, senanya, aku rasalah, kalau aku masuk Pertandingan Rambut Menawan, Ok lah kowt, tapi kan, dalam pic kat atas nie, korang xperasan ke, mata aku nampak jelas cokelat, smbil tue ada titisan air yg tengah turun tue, tak rasa anggun ke mata aku time nie, nampak kan kekacakan mata aku tue, tak tau lah kalau korang nie rabun keling, hahahaha. :P nway, best of luck 4 all participant,(aku tau dengan wujudnya post nie, ramai yang rasa tercabar) hahahaha.. bye bye!!

Feel tak?

1 comments:

fazye said...

sumpah takkan menang ! dia yang paling itam tak malu nak ckp orang lain itam .. dah la buncit