Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Sunday, February 20, 2011

Perkataan Inggeris yang sering aku gunakan

ahaa. entry kali nie paling simple, aku nak share sket dialog dialog harian aku pakai kat tempat kerja aku..
hehehehe.. dah hafal dahhh~~~




PASSENGER
 How this going? im thought u have KLIA Express only, how it work from Lcct??

LELAKI MACHO
 Okey sir, actually we provide you 2 difference services, from KLIA to KL Central,you
 can use KLIA Express, a journey will take 28 minutes only and it cost only RM35.00
 but from here, we provide u KLIA Transit.

 PASSENGER
 Really??? what is differences between both of this mike?? (tah bila masa name aku tukar jadik Mike)

LELAKI MACHO
From LCCT????(sambil buat muka konon2 tengah berfikir)okey,is goes like this, this is a new airport, so sir, we dont have a direct station from here, dat y we provide u our shuttle bus that will bring u to the nearest train station, so, when u reach at there our train will come and u will be jump into our train, a journey with our services approximeatly will take 55 minutes, 20minute by shuttle bus, 6 minutes interchange times and 29 minutes by a train....so? where ur next destination when u reach at KL Central sir dan bla bla bla bla..


hahaha, aku dah hafal dah dialog aku, dat y lah cakap fluence jerk.. ngeh ngeh ngeh... nway, if u all looking for a reliable transportion with a comfortable and convinient service, pe salahnye korang try,inilah satu-satunya servis yang mampu kita kat Malaysia nie banggakan, jauh standard dengan subway subway lain yang ada di Kuala Lumpur nie, even aku keje kat cnie sementara, tapi aku rasa bangga sangat dengan sistem erl nie, sangat-sangat punctual, huhhh.. nway.. nie hah sedikit banner yg leh aku kongsi bersama, jeng jeng jeng..

Feel tak?

0 comments: