Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, February 18, 2011

Lcct Vs Klia

Ops, tajuk macam gempak jerk kan, hahahaha, sekarang nie, currently aku bekerja di Lcct, huhh,, dah xd masa dah nak menghadap komputer x macam tahun lepas, as i mention, tahun nie tahun mengumpul duit, so, aku kene lah bekerja keras sket, hahahaha, wah!! tahun nie aku nak g Krabi, lantak lah, ape nak jadik, jadiklah, skang nie pun dalam proses mengumpul duit sket sket, takpelah, sket-sket lame lame jadi bukit ye tak, tapi kalau duit jadik bukit, xd guna gak, ok, xlawak, uhuuu...

Sepanjang proses aku kerja kat cnie, pelbagai karenah manusia aku dah jumpa, yang hitam, yang putih, yang gay, yang lesbian, yang baby, yang tua, senang kata, semuanya ada, semakin hari, fluence aku dalam english semakin bertambah baik sehinggakan ada customer Malaysian sendiri memuji fluence aku dalam english, hahaha, ko suh aku cite pasal job scoop aku, memang lah lancar ngoi, ko cuba bukak cite len sket, berpeluh-peluh dahi nak jawab, lalalalalallaa :P...

Every weekend aku akan lepak kat The Domains Cyberjaya, ohooo, such a great place, untuk pengetahun korang, aku men gym tau, hahahaha, sekali pandan, leh lah macam Arnold Schwanteger tue,(aku malas nak eja), berketak-ketak. hahahaha.. ok, aku tipu lagi. dahlah, skang nie dah kol 6 pagi, solat jap, pastu nak g jogging pastue swim smpai kecut.. alrite orang kampung. bubbyeee

Feel tak?

3 comments:

hacimun said...

:)

aku mun.

aku xtau la betul ke x kau drop by kat shoutbox aku ataupun org guna nama kau atau pun apa2 lah kan..tapi,aku juz nak gtau kau,aku dah lupa dah pasal benda tu.

dah lepas tu bia la lepas,buat apa nak simpan2.


tapi,bila dah lepas tu..biar la berlalu.

kite bawak hidup masing2.kau happy dgan hidup kau,aku happy dengan hidup aku.

btw,aku tutup blog aku.ada masalh anonymous.


may Allah bless u n ur family.



n sorry for everything.i really didnt mean it..last time.


bye :)

(jangan publish komen ni.juz nak kau baca je.pas baca terus delete.)

didin.jamaludin said...

Aku sering ke lcct transit. U kerja dimananya?

didin.jamaludin said...

Hmmmmmmm