Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Tuesday, June 10, 2008

Pertemuan pasti Berakhir dgn Perpisahan

Assalamualaikum semua, erm.. aduhai.. tinggal kurang seminggu lagi nak raya.. preparation for raya taun nie sume dah siap. tinggal umah aku lagi sket nak siap chat. huh.. rindu rasanya kat umah sewa aku yang satu kat senai tue.. daripada 10 orang tinggal 9 then tinggal 8 tup tap tup tap dah tinggal 6.. 2orang roommate aku dah habis study..=[
aduhai.. banyak sgt rasanya kenangan ngan diorang time mula2 masuk blajo..=[ mula2 time kenal dgn dak dua ekor nie.ingatkan mat skema (pstt tapi memang btol pun)=] ahakz. kira macam xleh blah lagi. tapi pas dekat 2 tahun tinggal bersama.. rasa macam ada ikatan antara sume dalam umah tue.. hmm. sedih sesangat.. haha. 2 orang roomate aku nie ada len macam sket. gay mengada2=P ahakz.. sket2 nak pegang aku.. ingat aku ape.. hahaha. memang happening gila bilik aku.. sume ada.. kom,laptop, meja n macam2 ar yang seangkatan dengannya. tapi skang dah tinggal kom aku sorang jerk.. aduhai.. sedih gila.. tapi nak wat macam mane.. ha. nie aku nak cite pasal roommate aku nie..erm.. dua-dua budak nie amek coz dihm.. means diploma in hotel managmnt.. wow.. dua2 budak pandai tue.. cgpa tak silap aku dah 3.5 ke atas.. tak campur ngan praktikal lagi.. kira dak2 terbilang lah.. huh.. sorang name aie n sorang lagi khai.. yang aie nie dak Kuala Lipis Pahang.. hahaha.. slalu kalau nak makan ke ape ke itu ke ini ke mesti ikot bonto member satu kampung ngan aku si Luqman.. hehehe.. boleh dianggap cple lah.. yang bagusnya dia nie.. x selfish,jujur n adalah lurus2 cap ayam sket.. :P opss. sory. terlepas cakap..almari yang aku pakai skang kira hadiah perpisahan dari dia r.. aduhai.. xd dia bosan dah bilik aku tue coz aku slalu gadow ngan dia ar. aku cakap2 sket nanti wat muka blur, pastue cakap xsupport xsupport.. paleotak dia.. pastue nanti mesti jadik adegan kejo mengejo n aksi 18s tutttttt.. adohai. klako lak kalau ingat. erm. lagi sorang lak Khai. ha. dia nie ada psycho sket.. kalau time dia datang bulan. huh.. sumpah aku guling atas tar panas2 kalau time dia period dia tegur orang.. :p sorang pun dia xtego.. psycho gila. kalau orang yang belum kenal dia nie.. mesti ingat dia smbong gila.. tapi x.. dia nie baik, bagus n pandai.Slalu pk pasal future dia.. hmmm.. slack tue ar..minat gila kat Mawi.. aku pun xpaham ar ape yang dia suka kat Mawi tue.. haha. lupa lak dia gay gedik.. patut ar suka kat Mawi. habis kat dinding bilik aku penuh ngan gambo mawi.. layankan.. Kalau macam time2 sahur mesti kitaorang satu rumah kuar same2 carik kedai Mamak yang berdekatan nak makan. Meriah sesangat time tue.. aduhai. rindu ar kat ur all guys.. bila lah agaknya kita nak jumpa lagi..=[. hmm. sume pertemuan pasti berakhir ngan perpisahan.. berat nak terima. Hope we will meet n unite together again.. kang kawin jgn lupa anto kad kat aku.. kompom aku silat time korang kawin. ahakz:P k lah.. smpai cnie jerk aku bebel. As'kum sume.. wassalam

Feel tak?

0 comments: