Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Tuesday, June 10, 2008

Raya!!

Assalamualaikum sume..
huh.. rasa macam sekejap jerk.. taun lepas punya raya still in my mind..tetau taun nie nak raya lagi.. aduhai..lajunya masa... tak tau nak cakap ape.. aku pun dah nak masuk sem 5. hmm. sekejap sgtlah..pas habis blaja nak kje.
then blaja lagi.. then keje.. then kawin.. aduhai.. pening2 kalau pk pasal future nie..ntah kat mane masa depan aku.. Alhamdullilah.. taun nie aku nak pose penuh. =] hehehe.. owh..baju raya?? ape makna baju raya ek? ada orang cakap baju raya tue baju yang kita beli kat hyper2 market then 1st raya baru pakai..yeke??? ntah2 aku tak tau ler.. pada aku baju raya adalah sepasang pakaian yang akan dipakai pada pagi raya.. same lah tue ek.. :P ahahaha. banyak gak lah taun nie baju raya aku beli.. Alhamdullilah ekonomi keluarga aku taun nie berada pada tahap yang memberangsangkan.. aku ingat nak tuko moto. tapi nanti dululah.. mto lame dah season gila ar.. hahaha. dah leh campak longkang, longkang muntah balik :p hahaha. xlah. mane der.. okeylah.. takder moto satu tue.. susah aku. nak g kuliah nak nek teksi..sakit ar..lagipun moto tue ada kenangan t'sndirik.. takpelah.. ada rezeki tukarlah.. erm.. k lah..smpai cnie jerk aku bebel. kang senang2 aku post lagi.. Pada sume rakan2 aku.. jemput2 datang umah.. jgn segan2.. Taun nie kami sefamily juz raya kat umah.. datang jerk anytime.. duit2 raya tarak2.. nak duit g carik sendirik.. kalau takat air oren f&n tue.. leh ar sponsor barang segelas dua.. hahahah .bye sume.. as'kum

Feel tak?

0 comments: