Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Tuesday, November 9, 2010

8 Buku Latihan Untuk 23hb 2010 :)

alamak hai. ada 8 buah buku latihan perlu disiapkan before 23hb nie, last wave be4 exam, pasnie dah xd update2 blog lagi dah, wait after next Disember, fulltime blogger :p kalau boleh lah, nway, Doakan kejayaan saya yerk kengkawan~~ salam.hahh, enjoying 4 last day today has been finished, hehehe, arinie enjoy gila vavi, nie pown dah dkt kol 4 tak tido lagi. dari petang tadi berjalan tak hengat, g blow rambut lah,tgk wayang lah, minom blog lah,ngurat ehem2 tepi jalan lah :p (ada org muka tgh merah tue) hahahaha, nway,today such a big day,wish me luck all ma frenz,
will miss u all. bye bye!!

Citer aku tgk dkt wayang Midnight Malam tadi






Mee Racun, sedap gila r, serious, terbaik dari ladang.

Feel tak?

1 comments:

Anonymous said...

fuyoooo ~ g ngorat tak ajak orang,hehehe ingat dia je boleh ? orang pun boleh laaa ~ :P :P :P