Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Monday, May 13, 2013

Dream come true..

          Hi semua! Saya kini sudah kembali, Assalamualaikum w.b.t. 1st of all, i would like to express my sincerely appreciation to all of my fellas followers coz u all still datang masuk ke blog nie even saya dah lame sangat2 x update.. Alhamdulillah, since January 2013, i'm started joined banking which is Citibank pt.ltd Singapore, it was like a dream come true, this is what i'm planning 3years ago, meh kita tgk my diagram for my life journey.. saksikanlahhhhhhhhhh*gaya iwan dangdut*hehehe.



      I'm do this listing while i'm 21 years old and this is what i planning to do here, remember, nothing impossible, every single o f us have importunity to do it so, just nak or xnak jerk kan Mak Jemah!. Now i'm stayed at JB, which is my dream since 2010, going back to hometown, i'll spent 5years with Citigroup before i'm move on to catch my dream which is to be a lecturer, banyak sangat yang berlaku among 5month aku xupdate this blog, lagipun laptop leh rosak plak skang nie, nie pun taip guna desktop my auntie, huh~ takpe2 once laptop dah ok, everyday, new post will menghiasi laman nie, ahahaha, opss.. lagi satu, skang nie aku dah ditemani orang tersayang tau.. SAPE??? wait for the next post my dear~ xlama lagi pun.. yahuuuuuuuuuuuuu.. anda bila lagi?? UBAH UBAH UBAH! ubah paleq ko! ahahahha  

Feel tak?

3 comments:

Kehidupan seorang pelajar said...

haha good boy

i am S!L4H.. said...

Harvard University. -.-

Anonymous said...

Nice try tapi grammar out bila u guna 'I'm ....."