Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Wednesday, July 18, 2012

Salam, aku rasa letih sangat semenjak dua menjak nie, macam-macam perkara berlaku dalam hidupku, dahlah dah nak raya, nak kene kumpul ribuan ringgit untuk bayar yuran pengajian sem depan, nak celebrate raya lagi, nak beli kan baju adik-adik, bagi duit raya kat ayah, beli tiwi baru letak kat umah, ya allah, banyaknya nak kene buat. huhuhu, tapi aku bersyukur sangat dengan tuhan coz kurniakan aku akal. Usaha yang gigih, insyallah akan membuahkan hasil.

Semalam ketika aku bertugas, ada seorang mat salleh dari denmark, dia lehh tanye nape ramai  yg dok kat Malaysia nie lack of respect, hehehe, maybe sebab dia bengang dengan pihak imagresen klia yang layan dia when he reach at the gate, so, aku explain lah sebenarnya dah memang tue tugas diorang, diorang pressure agaknya coz handle with a lot type of people, huhh, nape aku rasa english aku makin lame makin poor ek bila cakap dgn org? xfaham aku.. anyway, 28.29.30 Julai, ada peperiksaan besar menanti aku di hadapan, doakan yg terbaik untukku.. doakan pintu hati ku dibuka, doakan pintu rezeki ku terbuka, doakan hatiku senang menerima ilmu, doakan aku menjadi insan yang berjaya, doakan semua! sampai sini sahaja, beta mengundur diri, wassalamah..

Feel tak?

1 comments:

Anonymous said...

Semoga berjaya tok guru.