Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Saturday, July 7, 2012

Punctuality

Salamunalaikum, sejak akhir akhir nie, aku tak tau, kenapa performance aku merundum jatuh, haish, orang office keliling mulut dah start berbunyi, tension~ even aku tido awal pun, tetap bangun lambat, biasanya setiap pagi aku akan bangun se awal pukul 4 pagi, tapi semenjak dua menjak nie, kol 6 baru tersedar dari tido, Shafiq, please changed yourself! I miss the old of you. Gratious!! Aku akan pastikan 3rd quarter for company achievement aku akan dapat. Ape nak jadi, jadilah! Chow~

Feel tak?

1 comments:

Yuni Aisyah said...

wah baguslah cntu....all da best....mula ckit2 dlu lame2 besar la bisnes tu..hehe