Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Thursday, May 19, 2011

Mengorak langkah semakin pantas

Samekom sume!! Pe kabar?? lame dah xupdate my messy blog nie, mesti ramai yang tertunggu-tunggu perkembangan diri aku kan :) ngeeee... So far, sejak naik pangkat nie, banyak sangat2 keje kene buat, automatic jam biologi dalam badan aku kene set balik, kadang-kadang bangun pagi seawal pukul 3pagi juz untuk grab train kol 4.30 ke KLIA, kenkadang balik lewat sehingga 1 pagi, itu biasa, :) alhamdulillah, semuanya berjalan lancar, seronok, seronok sangat-sangat mempunyai rakan-rakan kerja yang mempunya 1001 karenah,asal usul daripada pelbagai jenis latar belakang yang menakutkan sampaikan hingga satu masa,aku rasa kerdil di kelilingi mereka,daripada model,stewardess,best student university, mekanik, it literate, pelbagai lah! semuanya ada dalam ERL, ERL is the best!My duty make me to deal wit a ton of money, Everyday aku handle dengan wang puluhan ribu, its my job to make sure all of the money pass by to my manager, sumpah, rasa amanah yang diberikan sangat2 besar, hilang walaupun sehelai not kertas warna warni yang kita panggil duit nie, automatic duit poket melayang! huhuhu,biak p same diorang..

Nway, skang nie makin lama semakin laju aku bergerak, senang sangat jalan yg dah terbentang depan mata, so far nie, aku stay dengan kawan aku, hmmm, bestlah, pasnie aku nak cerita lak kengkawan yg aku ada sekarang depan mata n perangai masing2 ;) terlampau banyak nak cerita nie, tak habis nak scroll sampai bawah kang, tadi aku jenjalan kat youtube, sekali jumpa lagu layan blues plak, jom layan jap, best tau, mata cam nak lelap xnak lelap jerk dengar! ngeee.. layan kengkawan!








Feel tak?

1 comments:

Anonymous said...

kamu ni terlalu riak ingin saja aku memuntahkan lauk pauk yang ku telan.