Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Saturday, March 5, 2011

Travel~~

Aku sangat suka mengembara, hahaha, tak kesahlah kene campak kat mane pun, insyallah boleh hidup, advanterous is my nature, fact, sgt2, jelez aku tengok backpacker2 yang reramai datang Malaysia nie, takpe korang , tunggu, belum tiba lagi masanya, sampai satu saat, i wanna go all over the world, nak tgk tibet, nak tgk india, nak jenjalan depan tasik taj mahal, nak pusing2 kat depan times square new york, nak g mesir, wahh, banyak!~~~ 5month in my life, aku akan spend untuk travel, pusing2 tengok tempat orang,sensorang pun sensorang lah, ape ada hal :) idop aku pun memang sekarang tak pernah bergantung dengan org, sume by my own.. i love my lifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Feel tak?

1 comments:

shidah said...

simpan duit byk2..pastu shafiq leh travel 1 dunia yer dik....chaiyokk!!!