Penjana Kekayaan

Penjana Kekayaan

Friday, March 4, 2011

Interview o0o0 Interview...

Salamun alaikum!!~. ape aku nak bebel yerk arinie. hehehe,!! erm, last nite aku tido kol 3pagi, ngam2 kol 5.30 pagi aku dah tersedar! dah siap2 sume, today i will attend interview with airasia! rasa macam xsabar lak, serius shit before this, aku langsung xpernah nak study bila aku attend any interview, tapi alhamdulillah, setakat nie, apa yang aku aim, dimudahkan tuhan, Mr. Blog o Mr Blog, hari nie beta mengharapkan keajaiban yang selalu ko buat tau! hihihi, kepada kengkawan sume, doakan aku berjaya lepas interview nie, my brightness future ada blakang keje nie, xp, xp, jgn pk dlu, focus Shafiq for ur interview, ada 4stage ko kene lepas before pass interview nie, ala, kacang jerk, orang lain boleh, y u cant?


HUAAA!! sumpah aku takut, :( ntah bleh ke tak dapat nie, dah mcam-macam aku study, dah update pengetahuan am sume, jgn si penginterview tanye soklan merepek sudahlah! hahahaha, aku dah bina macam2 jenis ayat dah nak describe myself, why join airline company, long term future target, what i wanna be, senang kata sumelah, insyallah, niat aku ikhlas untuk bekerja demi agama aku, kalau dapat kerja cnie, aku dah rancang nak wat kenduri kesyukuran :) xp yah, totally Along support, hehehehe, Dear god, berkati lah perjalanan hidup aku nie, kau mudahkan tau. huhuhu, :) i know u hear me, Thx god for everything.

Feel tak?

4 comments:

adwafarahin said...

gud luck yer :)

sarah mohamad said...

Good Luck.

wish u all the best :)

Bayhaki said...

gud luck long!
wish u da best k...
aq tau ko leh wat nyer..
ko kan da bom!hahaha
t jgn lupe share experience ngn aq...

Anonymous said...

inteview macam macam mana?berjaya?